Menu Sluiten

Diensten

Persoonlijke transformatie

Persoonlijke transformatie kan op verschillende manieren worden vertaald. Het verwijst vooral naar innerlijke groei en bewustwording, waarbij men onder meer inzichten krijgt in oude patronen, negatieve overtuigingen, angsten en eventuele blokkades. Lees meer….

Coaching

Vaak weten we wel wat goed voor ons is. Toch blijkt het in de praktijk lastig om dit dan ook écht te gaan doen en vol te houden. Goede voornemens alléén werken niet. Coaching of training in persoonlijke effectiviteit laat zien hoe jij gewenste veranderingen vanuit je zelf in kunt gaan zetten. Lees meer….

Systeem- en familieopstelling

Ieder mens leeft in verschillende systemen zoals familie, werk, verenigingen en vriendenkring. Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid. Deze patronen neem je dan vaak opnieuw mee in nieuwe, andere systemen zoals relaties en werk. Een systeem- of familieopstelling kan inzicht geven in de oorsprong van hedendaagse problematiek.

Lees meer….

Lichaamsgerichte behandeling

Bij een lichaamsgerichte behandeling wordt er gekeken naar de mens als geheel. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding. Bij hevige stress, emoties, schokkende gebeurtenissen of angst reageert het lichaam direct met afgifte van stresshormonen. Deze zijn vaak nuttig om de juiste stappen te nemen, maar wanneer deze stress chronisch is, ontstaan er blokkades.

Lichaamsgerichte behandelingen richten zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam. Lees meer….

Energetische massage

Aanraking is één van de eerste levensbehoefte van de mens. De holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en lichamelijke ontspanning. Het masseren ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Door een juiste aanraking ontspant het lichaam en worden zowel emotionele als fysieke blokkades opgeruimd. Deze massage werkt helend in het geval van bijvoorbeeld burnout, stress, of na een traumatische gebeurtenis. Lees meer….