Menu Sluiten

Energetische behandeling

Een energetische behandeling of healing zorgt ervoor dat het lichaam weer in balans komt. Het is toepasbaar bij veel lichamelijk en psychische problemen. Healing is bijzonder effectief gebleken bij klachten door hooggevoeligheid, chronische vermoeidheid en Burn out. Door het in balans brengen van het energiesysteem verminderen en verdwijnen klachten. 

Bij energetische therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij hevige stress, emoties, schokkende gebeurtenissen of angst reageert het lichaam direct met afgifte van stresshormonen. Deze zijn vaak nuttig om de juiste stappen te nemen, maar wanneer deze stress chronisch is, ontstaan er blokkades.

Healing vind zijn bestaan in oeroude tradities. Te denken valt onder meer aan de Chinese en Indiase geneeswijzen, waarbij het werken met energiebanen (meridianen), acupunctuur, chakra’s en de natuurelementen een duidelijke plek hebben.

Naast je bloedbaan, lymfebaan, en zenuwbaan loopt er nog een baan door je lichaam. De knooppunten in deze energiebaan worden de chakra’s genoemd. Wanneer jouw chakra’s in balans zijn dan gaat het goed met je, dan floreer je. Wanneer er langdurig een disbalans in je chakrasysteem zit zul je dit op allerlei gebieden gaan merken. Het is dan belangrijk om jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid weer in balans te brengen. 

Steeds meer mensen ervaren de resultaten van energetische behandelingen. Bijna alle mensen vinden een energetische behandeling prettig en ontspannend. Ze voelen de warmte of een lichte tinteling. Healing, de naam zegt het al, zorgt ervoor dat er een proces in gang wordt gezet dat leidt naar heling. Dat gaat niet van de ene dag op de andere. Soms verergert de klacht tijdelijk, een teken dat er iets gebeurd in het lichaam. Soms voel je niets, toch gebeurt er dan wat in je lichaam. Het kan zijn dat je pas later een reactie krijgt, in welke vorm dan ook.

Benieuwd wat healing kan betekenen voor jouw klacht? 

Klik dan hier en maak vandaag nog een afspraak. Een eerste gesprek is altijd gratis en staat in het teken van kennismaking. Graag vertel ik dan uitgebreid hoe CISAE jouw leven positief kan veranderen!