Menu Sluiten

Transformatie therapie; Een gezonde keuze bij vervelende klachten!

Gezondheidsklachten kunnen een grote impact hebben op je dagelijkse leven. Hoe ga jij daarmee om? Ben jij het type die afwacht en hoopt dat het vanzelf weer voorbij gaat? Heb jij het motto; het is vanzelf gekomen dus het zal ook wel weer vanzelf verdwijnen? Wuif je het weg en zie je het als je zwakke plek en probeer je ermee te leven? Of val je in de categorie die aanklopt bij de huisarts of specialist, die je vervolgens een recept voorschrijft om met medicatie de klachten aan te pakken?

Weet dat er nog een andere manier bestaat. Transformatie therapie!

Als je kiest voor transformatie therapie, voor verandering, dan reken je voorgoed af met die vervelende, soms veel bepalende klacht. Het is een intensieve aanpak waarbij genezing plaatsvindt vanuit de kern. Waarbij de bron van de ellende wordt opgespoord  zodat deze geheeld kan worden. Hierdoor zullen de klachten voorgoed uit jouw leven verdwijnen!

Afwachten of medicatie gebruiken zijn in onze westerse wereld de meest bekende vormen van omgaan met klachten. Vraag is, zijn dit de meest effectieve manieren?  Ik ben van mening dat dit zeker niet het geval is. Natuurlijk zijn er klachten en aandoeningen die vanzelf weer voorbij gaan of vragen om een medicamenteuze aanpak. Maar dit geldt lang niet altijd. Sommige dingen gaan niet vanzelf over. Misschien verminderen de klachten tijdelijk, maar komen ze op enig moment toch weer terug. Wanneer je kijkt naar tal van medicamenteuze behandelingen dan zie je dat deze, te vaak, nauwelijks of onvoldoende effect hebben. Vooral op de langere termijn.

Als je kiest voor Transformatie therapie, dan kies je dus niet voor afwachten of de pleister plakken, maar kies je voor heling van de wond. Gedurende een transformatieproces ga je kijken naar de onbewuste, onderliggende issues die jij in je leven hebt opgehaald. Die zich in jouw lijf hebben vastgezet. Waardoor jij steeds opnieuw klachten ervaart.

Als kind wordt je met een vrije wil geboren. Gaandeweg de jaren kom je van alles tegen, je ondergaat een bepaalde opvoeding, krijgt levenslessen, je maakt leuke maar ook minder toffe dingen mee. Je ontwikkelt allerlei overlevingsstrategieën zoals perfectionisme, jezelf wegcijferen, dwangmatig handelen.  ‘Leven’ zorgt ervoor dat je te maken krijgt met overtuigingen bijvoorbeeld van jezelf houden, jezelf veilig voelen. Maar ook  faalangst, angst voor verandering of angst voor conflicten. Je vormt je een bepaald zelfbeeld, gaat steeds meer leven vanuit controle in plaats vanuit vrije wil. Je gevoel maakt plaats voor redeneren, je hoofd. Intuïtie maakt plaats voor kennis, voor weten. Hierdoor raak je steeds meer verwijdert van wie je werkelijk bent en wat jij écht zelf wilt!

De minder fraaie stukken die zich gedurende jouw leven in jouw lijf hebben opgeslagen zullen zich telkens weer op een bepaalde manier manifesteren. Anders gezegd, ze laten zich aan jou zien in de vorm van fysieke, mentale of emotionele klachten. Jouw lichaam wil ergens vanaf en laat dit in een bepaalde vorm aan je zien. Wat doe jij ermee? Wat is volgens jou een gezonde keuze?

Afwachten? Medicatie? Of ga je vanaf nu voor Transformatie  ?  

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.