Menu Sluiten

Workshops

De workshops bij CISAE zijn steeds in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Er is daarom altijd voldoende ruimte en aandacht voor elke deelnemer. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de op dat moment geldende Corona maatregelen.

WORKSHOP:                 REIS DOOR DE CHAKRA’S.

In deze workshop maak je kennis met de psychologie van de chakra’s.

Chakra’s zijn een soort van levenswielen die zich in jouw lichaam bevinden en op energetisch niveau aanwezig zijn. Wanneer jouw chakrasysteem in balans is ervaar je vitaliteit, rust, stabiliteit en evenwicht in je leven.

Wil je graag meer weten over het chakrasysteem en welke invloed dit heeft op jouw leven? Bezoek dan deze boeiende en leerzame workshop. Maak tijdens twee dagdelen / avonden kennis met de wereld van de chakrapsychologie. Na afloop ontvang je een gepersonaliseerde chakra analyse waardoor je inzicht en handvatten krijgt wat je zelf kunt doen om jouw chakra’s weer in balans te brengen.

Data: Woensdagen 20 januari en 3 februari

Tijd:   13.30 uur – 16.00 uur

De kosten van deze workshop incl. een persoonlijke chakra analyse bedragen € 95,00

Neem voor meer info of aanmelden contact met me op!

WORKSHOP:                 ZELF AAN HET ROER VAN 2021

Hoe ziet het komende jaar er voor jou uit? Welke wensen en doelen heb je? Heb je dit al concreet voor ogen of heb je er nog niet zo over nagedacht?          Laat je 2021 gebeuren of neem je zelf de regie zodat je er een geweldig jaar van gaat maken?!

In deze workshop ga je aan de slag om jouw wensen en doelen voor 2021 helder en concreet te maken. Ook worden al de eerste stappen gezet zodat je na afloop zelf de regie in handen hebt om er een geweldig jaar van te maken.

Door middel van inzicht gevende en creatieve oefeningen en krachtige visualisaties zet je de eerste belangrijke stappen voor een geweldig 2021, waarin jouw verlangen werkelijkheid wordt. Ook maak jij tijdens deze dag kennis met de zogenaamde universele wetten die jou gaan helpen om jouw dromen waar te maken. 

Een heerlijke dag met alle tijd een aandacht voor jezelf. Een moment van reflectie en stilstaan om vooruit te komen. 

Datum: Zodra de coronamaatregelen het toelaten. 

Tijd:      9.30 uur – 16.00 uur

Deze geheel verzorgde dag kun je bijwonen voor € 95,00

Neem voor meer info of aanmelden contact met me op.