Menu Sluiten

Tarieven

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Hierin bespreken we de reden van je bezoek en wat jouw verwachtingen zijn. Ook zal ik dan wat meer vertellen over hoe jouw traject er bij CISAE mogelijk uit kan zien.

Na het kennismakingsgesprek ontvang jij (of je werkgever) een vrijblijvende kostenopgave. Deze is afhankelijk van het aantal verwachte begeleidingsuren. 

Trajecten bij CISAE zijn altijd maatwerk en kunnen afhankelijk van het vraagstuk na één of enkele sessies van een uur al het gewenste resultaat brengen (denk aan een opstelling of coachingsvraag). Andere zijn intensief te noemen en hebben zo’n tiental sessies van 90 minuten nodig. 

Het uurtarief voor particulieren is € 80,00

Het uurtarief voor bedrijven is € 110,00

(Facturen zijn vrijgesteld van b.t.w.)

Voor energetische massages en workshops gelden aparte tarieven. Deze vind je terug op de betreffende pagina op deze website. 

Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve gezondheidstherapie is er in veel gevallen een gedeelte vergoedbaar door de zorgverzekeraar. Check bij jouw zorgverzekeraar of jij voor vergoeding in aanmerking komt. 

Ik ben aangesloten bij de de multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve en complementaire kwaliteitstherapeuten. Als kwaliteitstherapeute ben ik geregistreerd in het hbo-register van het RBCZ.

  • Licentienummer RBZC:                            220208R
  • CK Energetische kwaliteitstherapeute:    CK 68192021-12-09
  • CAT vergoedbaar:                                    68192021-12-09
  • AGB code:                                                90112447
  • AGB code praktijk:                                   90071107