Menu Sluiten

Individuele Begeleiding

 • Ben je vaak moe of heb je regelmatig een zwaar gevoel en je weet niet waar het vandaan komt?
 • Heb je vaak klachten door stress of voel jij je burn-out?
 • Droom je veel of intens?
 • Pieker jij vaak?
 • Heb je moeite met loslaten van opmerkingen of gebeurtenissen?
 • Heb jij in het verleden een diagnose gekregen waarvan jij je afvraagt of dit wel klopt?
 • Zorg jij vaak beter voor anderen dan voor jezelf?
 • Voel jij je ook weleens een spons: volgezogen met allerlei prikkels en informatie?
 • Voel jij je vaak uitgeput of lusteloos?
 • Voel jij je super verantwoordelijk voor het welzijn van de ander?
 • Vraagt jouw leven om verbetering, om een blijvende verandering?

Het zou zo maar kunnen dat jouw hooggevoelig-zijn een belangrijke rol speelt bij al dit soort vragen.

Uit mijn ervaring en onderzoek blijkt dat veel HSP’s tal van klachten ervaren en zoekende zijn naar een gezond en gelukkig leven. Het leven wordt in sommige gevallen zelfs gevoeld als een worsteling. Vluchten in werk, vastlopen in relaties, zorgen voor en focussen op de ander zijn een aantal strategieën die je dan vaak ziet terugkomen. Niet hoeven voelen en weglopen van wat je zelf graag wilt en nodig hebt, ligt hier vaak aan ten grondslag.

Herkenbaar? Vraag jezelf dan het volgende af: ‘wil ik mijn hele leven verder op deze manier doorgaan, of kies ik voor een blijvende verandering die mij écht gelukkig gaat maken? Kies ik voor een nieuw, energiek leven vanuit mijn Innerlijke Kracht? (Ik schrijf deze woorden altijd met een hoofdletter omdat voor mij Innerlijke Kracht staat voor IK, voor jouw ware zelf)

Graag begeleid ik jouw transformatieproces en ontwikkeling. Maak vandaag nog een afspraak. Een eerste gesprek is altijd gratis en staat in het teken van kennismaking. Graag vertel ik dan uitgebreid hoe CISAE jouw leven positief kan veranderen! Ook wanneer je nog twijfelt of jij een HSP bent, nodig ik je graag uit voor een informatieve kennismaking. 

Klik hier voor het maken van een afspraak!

 

Wat deelnemers zeggen:

Wat is Jeanine ontzettend ervaren en intuïtief! Zeer fijne coach, absoluut aan te raden. Ik heb veel gehad aan haar advies en sturing. Ze voelt de situatie goed aan en speelt er precies goed op in. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in de sessies met Jeanine. Een en al top ervaring!

Karolina.

 

Ik heb mijn traject bij Jeanine als heel waardevol ervaren. Mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld is enorm gegroeid en ik durf weer steeds vaker keuzes te maken die goed voor MIJ zijn. Jeanine is een hele empathische vrouw die in alle rust de juiste vragen stelt en fijne oefeningen inzet. Ook de energetische behandelingen aan het einde van elke sessie vond ik heel prettig en helend.

Anna.

 

De rust en ruimte die Jeanine en haar praktijkruimte uitstralen zorgen voor een veilige omgeving waarbinnen ik op mijn eigen tempo op onderzoek uit mocht gaan. De afwisseling tussen gesprekken, psycho educatie en lichaamswerk hebben gezorgd voor mooie nieuwe inzichten en praktische handvatten die ik in kan zetten tijdens het leven van mijn leven.

Linda.

 

Dankjewel Jeanine voor de fijne sessies en waardevolle inzichten die je mij hebt gegeven. Je bent heel respectvol en doortastend tegelijk. Je gebruikt hele mooie en afwisselende oefeningen die elke keer weer een ander stukje van de oplossing zichtbaar maken. Zeer verrassend ook hoe krachtig een familie opstelling werkt. Het heeft mijn leven voorgoed veranderd!

Inge.

 

Ik heb me echt gehoord gevoeld en heb mooie en waardevolle inzichten gekregen. Jeanine is een fijne gesprekspartner, ze kan zich goed inleven en gaf mij het gevoel dat het niet gek is wat je voelt of denkt. Het voelde voor mij veilig om over gevoelens en lastige situaties te praten. Dit kwam denk ik ook omdat Jeanine af en toe ook voorbeelden gaf vanuit haar eigen situatie. De ruimte en sfeer is zeer prettig en straalt rust en geborgenheid uit. Je hebt bij Jeanine echt het gevoel dat je mag zijn wie je bent.

Annet.

 

Bij Jeanine voel je je direct op je gemak, ze is heel toegankelijk en heeft een warme persoonlijkheid. Ze weet liefdevol de vinger op de zere plek te leggen waardoor je aan de slag kunt gaan met dat wat er nodig is om je verder te kunnen ontwikkelen en stappen te zetten naar een waardevol leven. Jeanine creëert een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn en echt gezien wordt.

Berbel Veth.