Menu Sluiten

Over mij

Mijn naam is Jeanine Heijmans. Ik ben een enthousiaste, ondernemende en sensitieve vrouw. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening heb ik in 2007 de switch gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben mijn hele leven al geïnteresseerd geweest in de mens en zijn psyche. In 2018 heb ik de deuren geopend van mijn eigen praktijk CISAE. Het is inmiddels mijn passie en missie geworden om mensen professioneel te begeleiden bij hun persoonlijke struggles.

Zoals ieder mens heb ook ik in mijn leven moeilijke perioden gekend. Dit heeft er een aantal keren toe geleid dat ik behoorlijk uit balans ben geraakt. De hulp die ik daar destijds voor zocht en kreeg gaf me steeds tijdelijk wat lucht maar was nooit voldoende effectief om terugvallen te voorkomen. Het was soms écht teleurstellend om te ervaren dat de reguliere hulpverlening niet in staat bleek om mij verder te helpen. Inmiddels weet ik dat mijn hooggevoeligheid een belangrijke rol speelde bij de problemen die ik ervaarde.

Tijdens mijn laatste burn-out ben ik contact gekomen met een transformatie therapeute. Dat gaf mij direct een gevoel van thuiskomen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier en een dieper niveau op zoek ben gegaan naar mezelf. Daar kwam voor het eerst mijn hooggevoeligheid op tafel. Dit proces is intensief en heftig geweest maar ik ben er intens gelukkig mee en trots op wat het me heeft gebracht. Gedurende mijn herstelperiode ben ik enorm enthousiast en bevlogen geraakt door de prachtige, blijvende veranderingen welke een transformatietraject kan brengen. Mede dit heeft mij doen besluiten om het roer om te gooien en de opleiding tot transformatietherapeut te gaan volgen. Dolgraag wil ik mijn zielsmissie inzetten om mensen te helpen op zoek te gaan naar hun eigen innerlijke kracht zodat ook zij weer energiek en evenwichtig in het leven kunnen staan.

Mijn empathie, sensitiviteit en sterk ontwikkelde intuïtie zijn mijn kracht, je zult je bij mij snel op je gemak voelen. Daarnaast kan ik ook doortastend en to-the-point zijn. Het pad wat ik gevolgd heb heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en diepgelukkig gemaakt. Door talrijke ervaringen, bewustwording, therapie, coaching en diverse therapeutenopleidingen ben ik inmiddels zowel inhouds- als ervaringsdeskundige. Een krachtige mix van persoonlijke en vakinhoudelijke expertise.

Ik gun ieder mens groei en transformatie waardoor er een nog mooiere, meer krachtige en evenwichtige versie van zichzelf ontstaat.