Menu Sluiten

Praktijkinformatie, tarieven en vergoedingen

Praktijkinformatie:

De praktijk is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur

Mocht je buiten kantooruren contact op willen nemen dan kan dat via het contactformulier, per mail, voicemail of whatsapp. In de meeste gevallen wordt jouw bericht dan nog op dezelfde dag of de volgende werkdag beantwoord.  

CISAE is aangesloten bij de beroepsverenigingen: Complementaire Alternatieve Therapeuten ( CAT vergoedbaar )  en Kwaliteitstherapeuten. De beroepsverenigingen vergoeden en erkennen alleen individuele en curatieve therapie. Daarnaast is CISAE geregistreerd in het hbo-register van het RBCZ.

Als kwaliteitstherapeute val ik onder de Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Klik hier voor meer informatie over deze klachtenregeling.

Tarieven:

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit gesprek bespreken we de reden van je bezoek en wat jouw verwachtingen zijn. Ook zal ik dan wat meer vertellen over hoe jouw traject er bij CISAE mogelijk uit kan zien.

Als we na de kennismaking beiden een goed gevoel hebben, bespreken we het vervolg. Ik kan een indicatie geven van het aantal verwachte begeleidingsuren die er nodig zijn. Je hebt dan een globale indicatie van de kosten die jouw transformatietraject met zich mee zal brengen. 

Trajecten bij CISAE zijn altijd maatwerk en kunnen afhankelijk van het vraagstuk na één of enkele sessies van een uur al het gewenste resultaat brengen (denk aan een opstelling of coachingvraag). Andere zijn intensief te noemen en hebben zo’n tiental sessies van 90 minuten nodig. 

Tarieven individuele behandelsessies (Genoemde tarieven zijn vrijgesteld van b.t.w.)

Uurtarief voor particulieren € 95,00 

Uurtarief voor bedrijven; op aanvraag

De investering voor een training of opleiding vind je terug op de betreffende inhoudspagina op deze website. 

Vergoedingen:

Veel bedrijven zijn bereid om te investeren in hun werknemers. Vraag bij jouw werkgever na of er budget is voor persoonlijke ontwikkeling, verzuimpreventie of therapie voor herstelbevordering. 

Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve gezondheidstherapie wordt er in veel gevallen een gedeelte van de individuele behandelsessies vergoed door de zorgverzekeraar. Onderstaand zie je een overzicht van zorgverzekeraars waar CISAE een contract mee heeft.  Informeer bij jouw eigen verzekeraar welke vergoeding er bij jouw aanvullend pakket hoort. CISAE draagt hier verder geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor.

Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ, Aevitae, De Friesland Zorgverzekeraar, IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé.

CZ, Ohra, CZdirect en Nationale Nederlanden Zorg.

Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF.
 
Menzis, PMA en Anderzorg.
 
ONVZ, PNOzorg en VvAA.
 
De Friesland.