Menu Sluiten

Ervaringen

Klik op onderstaande button om jouw ervaring met CISAE achter te laten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CISAE Transformatie Begeleiding
Average rating:  
 46 reviews
 by Heidi van Hulten
Coachingstraject

Jeanine is een hele kundige coach. Ze biedt verschillende technieken aan maar laat de keuze bij jou. Ze straalt rust uit en heeft een prettige ruimte. Heel veel aan haar adviezen en begeleiding gehad. Aanrader!

 by Petra Sprang
Aanrader

Vertrouwd, veilig, deskundig heeft veel expertise. Jeanine is een warme vrouw waarbij je heel snel op je gemak voelt. Oog voor haar cliënt maar ook de omgeving. Het voelt alsof je een last kunt achterlaten, je blik weer scherper wordt en je hoofd leger.

 by Anoniem

Dankjewel Jeanine voor jouw liefdevolle begeleiding tijdens deze ademsessie. Ik voelde me heel veilig bij je waardoor ik beter in contact kon komen met mijn lichaam. Dit heeft er voor gezorgd dat ik hele mooie inzichten heb gekregen door deze sessie. Heel waardevol!!

 by Anoniem
Ademsessie

Dankjewel voor de mooie ademsessie! Het heeft me zoveel rust gebracht, echt onvoorstelbaar dat je dit met ademwerk kunt bereiken. Ik ben diep onder de indruk. Mooie inzichten gekregen. De manier hoe Jeanine dit begeleid is echt heel prettig. Ik heb me heel veilig gevoeld zodat ik me kon overgeven aan de oefening. Dankjewel Jeanine!

 by L.S.
Ademsessie

Wat een bijzondere ervaring! Nooit gedacht dat een ademsessie zoveel impact zou kunnen hebben. Dankjewel Jeanine voor de prettige en zorgvuldige begeleiding. Ik voel me een stuk lichter en ervaar veel meer ruimte in mijn lijf en hoofd. Er is echt iets opgeruimd!

 by I.
Ontwikkeltraject - innerlijke kracht

Jeanine heeft mij op een doortastende en praktische manier waardevolle, nieuwe inzichten gegeven over mijn hooggevoeligheid.
De gekregen handvatten helpen me om dicht bij mezelf te blijven en vertrouwen te hebben in de keuzes die ik maak.

De gesprekken vinden in alle rust plaats in een fijne praktijkruimte.

 by Marieke

Ik heb tijdens de opleiding HSP coach enorm veel geleerd.

Inzicht in mezelf en een professionele, empathische begeleiding in mijn eigen transformatie proces gekregen.

Dankjewel lieve Jeanine❣️

 by Dennis Ameling
Opleiding HSP coach

Ik heb bij Jeanine de HSP Coach training gevolgd. In één woord geweldig! Wat direct opviel was hoe ervaren en professioneel Jeanine is. Ze speelt goed in op herkenning van HSP eigenschappen, waardoor er direct een gelijk speelveld ontstaat voor de aanwezigen in de groep. Jeanine heeft een verbindende, praktische aanpak. Er was veel ruimte voor het delen van persoonlijke verhalen wat de connectie met de groep versterkte. We hebben veel tools aangereikt gekregen om HSP'ers verder te helpen in hun leven en door deze binnen de groep toe te passen hebben we dat direct in de praktijk kunnen oefenen. Bedankt Jeanine!

 by Karolina
Top ervaring

Wat is Jeanine ontzettend ervaren en intuïtief! Zeer fijne coach, absoluut aan te raden. Ik heb veel gehad aan haar advies en sturing. Ze voelt de situatie goed aan en speelt er precies goed op in. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in de sessies met Jeanine. Een en al top ervaring!

 by Brunhilde
Opleiding HSP coach

Jeanine heeft met haar kennis, professionaliteit, gastvrijheid, empathische en nuchtere Brabantse karakter een waardevolle HSP opleiding verzorgd.
Ze heeft ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de cursisten, door het lesmateriaal werd er natuurlijk ook eea getriggerd. De HSP-coach opleiding heeft mij persoonlijk veel gebracht.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»