Menu Sluiten

Ervaringen

Klik op onderstaande button om jouw ervaring met CISAE achter te laten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CISAE Transformatie Begeleiding
Average rating:  
 20 reviews
 by L.E.
Opstelling

Wauw, in één woord. Zo bijzonder hoe de opstelling van mijn gezin mij inzichten heeft gegeven bij mijn vraagstuk. Nooit gedacht hoe zichtbaar het onzichtbare kan zijn. Dank Jeanine voor de rustige en respectvolle manier van begeleiding tijdens de opstelling.

 by Linda
rust en ruimte

De rust en ruimte die Jeanine en haar praktijkruimte uitstralen zorgen voor een veilige omgeving waarbinnen ik op mijn eigen tempo op onderzoek uit mocht gaan. De afwisseling tussen gesprekken, psycho educatie en lichaamswerk hebben gezorgd voor mooie nieuwe inzichten en praktische handvatten die ik in kan zetten tijdens het leven van mijn leven.

 by JvH
Meer zelfvertrouwen

Ik heb bij CISAE een heel mooi en waardevol traject gevolgd. Ik heb er veel van geleerd. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik kan beter omgaan met de problemen die ik op mijn pad tegenkom. Door jou heb ik geleerd om daar anders naar te kijken en kan ik steeds meer op een goede manier voor mezelf opkomen. Dankjewel voor de goede hulp, ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om naar je toe te komen. Jouw duidelijke uitleg en praktische opdrachten vond ik top!

 by L.
Verrassend en heel inzicht gevend!

Dankjewel Jeanine voor de fijne sessies en waardevolle inzichten die je mij hebt gegeven. Je bent heel respectvol en doortastend tegelijk. Je gebruikt hele mooie en afwisselende oefeningen die elke keer weer een ander stukje van de oplossing zichtbaar maken. Zeer verrassend ook hoe krachtig een familie opstelling werkt. Het heeft mijn leven voorgoed veranderd!

Ik zal CISAE zeker aanraden bij mensen die worstelen met bepaalde persoonlijke vraagstukken of die zichzelf verder willen ontwikkelen. Het is echt de moeite waard om op deze manier in jezelf te investeren!

 by Claudia
Holistische Energetische Massage

De massage was heerlijk en zeer ontspannen, Jeanine zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en behandelt je met veel respect. Een echte aanrader!

 by Lisa
Ontdekkingstocht

Ik heb door Jeanine hele mooie inzichten en handvatten gekregen om stappen te maken hoe ik beter kan omgaan met mijn hooggevoeligheid.
Ik heb er eerder nooit zo bij stilgestaan wat het eigenlijk voor mijn dagelijks leven betekent dat ik hooggevoelig ben. Nu ik er meer over ga leren gaan er nieuwe deuren voor mij open.
Dank je wel Jeanine dat jij mij wilt begeleiden op dit mooie ontwikkel pad. Het voelt voor mij of ik mezelf opnieuw aan het ontdekken ben!

 by Henny
Reading

Ik vond dat jij de reading bij mij heel mooi deed Jeanine. Echt een bijzondere ontmoeting.

Je benoemde goed wat je zag en voelde. Ik kon je goed volgen. Daarnaast stelde je mij op mijn gemak, je zorgde voor een ontspannen sfeer en had nergens een oordeel over...

Ik had echt het gevoel dat het helemaal om mij ging toen jij mij las.

Zo bijzonder wat er voor informatie uit zo'n reading komt. Heel veel dingen die jij vertelde voelen ook echt zo voor mij.

Het gaf me voor bepaalde dingen ook wel een gevoel van rust. Waarbij andere informatie mij juist aan het denken hebben gezet. Mooi om te weten waar eventueel nog verdere ontwikkelingen zitten. Het was heel fijn om te doen.

 by Janneke
Energie lezen / Reading

Ik vond dat je de reading op een hele toegankelijke, hartelijke en warme manier deed.

Je was duidelijk en direct. En wilde ook echt goed kijken.
Locatie is ook heel fijn.
Ik vond het fijn dat je ook humor had en dat we de boel soms konden relativeren.
Het was een mooie reading die mij bijzondere informatie gaf. Het voelde ook als een soort duwtje in de rug over dingen die ik eigenlijk wel weet die belangrijk voor me zijn om te doen. Ook de nabespreking was erg fijn en helpend.

 by Tessa
Coachingstraject

Ik wist van tevoren niet precies wat ik moest verwachten, maar heb het traject dat we hebben afgelegd als zeer waardevol ervaren. Je laat mensen in hun waarde en ik voelde me heel prettig bij jou. Daardoor heb ik een aantal hele nare ervaringen kunnen aanpakken en ben ik anders naar mezelf en naar mijn ervaringen gaan kijken. Dank je wel daarvoor, Jeanine!

Heel graag gedaan Tessa! Het is een heel mooi stukje levenspad geweest wat ik samen met jou heb mogen doorlopen.

 by Marielle
Enorm bedankt!!!

Hoi Jeanine,
Ik wil je even laten weten dat de sessie van gistermiddag mij enorm veel heeft gegeven. Het was heel fijn met jou, zo natuurlijk. Ik ben weer in contact gekomen met mijn kleine meisje! Ze mag er weer zijn, echt enorm bedankt voor deze mooie volgende stap in mijn proces.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»