Menu Sluiten

Ervaringen

Klik op onderstaande button om jouw ervaring met CISAE achter te laten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CISAE Transformatie Begeleiding
Average rating:  
 30 reviews
 by Hanneke Lens
HSP Coach opleiding

Via de NEM Academy heb ik de opleiding HSP-coach gevolgd. Door de opleiding heb ik een hoop kennis en tools aangereikt gekregen die meteen toepasbaar zijn in mijn eigen praktijk. Zowel de theoretische, praktische als energetische kant van HSP kwamen aan bod tijdens de opleiding. Jeanine is een enthousiaste en kundige docente die een goede energie in de groep weet te creëren.

 by Anna
Groei

Ik heb mijn traject bij Jeanine als heel waardevol ervaren. Mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld is enorm gegroeid en ik durf weer steeds vaker keuzes te maken die goed voor MIJ zijn.
Jeanine is een hele empathische vrouw die in alle rust de juiste vragen stelt en fijne oefeningen inzet. Ook de energetische behandelingen aan het einde van elke sessie vond ik heel prettig en helend.
Dankjewel Jeanine voor je geduld, begrip en steun.
Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen!

 by Berbel Veth

De hsp-coach training is een leerzame training met goede inhoud. De training heeft een goede balans tussen theorie en praktijk (oefenen). Je krijgt veel tools aangereikt waar je zelf lekker mee aan de slag gaat.

 by Floran Schurink
HSP coach opleiding - Ont-wikkel je waarde!

De opleiding HSP coaching van klacht naar kracht heeft mij doen inzien dat ik mijn grenzen mag stellen en dat ik daardoor meer in mijn kracht sta of kom te staan. Dat ik als HSP veel meer oppik dan menigeen en daardoor een langere verwerking nodig heb is iets wat ik mag gaan waarderen en respecteren. Dit inzicht is van grote waarde voor mijzelf en hoe mooi is het om dit nu ook aan anderen te kunnen doorgeven. Voel en sta stil of beter sta stil en voel. Wat doet het met jou. Het is oké en leer wat (waar, wanneer en hoe) jouw lijf en systeem jou te zeggen heeft. Neem dit mee op jouw pad en groei. Herken, erken en hanteer.
De patronen die gelegd zijn kunnen worden hervormd zodat je jezelf kunt ont-wikkelen.
Zelfliefde is een werkwoord snap ik nu.

 by Suzanne Waelbers
Opleiding HSP coach

Tijdens de opleiding tot HSP coach maak je, onder de prettige en deskundige begeleiding van Jeanine, een reis naar binnen waarbij je kennis maakt met alle tools die je letterlijk helpen je klacht om te zetten naar een kracht. Aan het einde van de opleiding ben je vele ervaringen rijker en beschik je over de juiste tools om dezelfde reis met en voor een ander te maken, om diegene te helpen bij het omzetten van klacht naar kracht.
Een zeer waardevolle opleiding waar ik Jeanine en de NEM Academy zeer dankbaar voor ben!

 by Anya
HSP Coach opleiding

Na mijn opleidingen in psychotherapie en coaching heb ik besloten om een verdieping in het onderwerp HSP te zoeken bij de NEM - Academy. Dat bleek een uitstekende keuze te zijn!
Alle zeven opleidingsdagen waren intensief, inhoudelijk zeer uitgebreid en gevuld met theoretisch onderbouwde maar vooral echt praktijkgerichte informatie.
We hadden een open en hechte groep. Jeanine, onze docente heeft vanaf de eerste dag deze goed sfeer weten te creëren.
Kortom, deze opleiding is een aanrader voor iedere die over HSP op een leuke en leerzame manier meer te weten wil komen, zowel voor privé als voor professionele doeleinden.

 by TG
Opstelling

Heel bijzonder om te ervaren hoe je d.m.v. een opstelling, door op een blaadje te gaan staan (!), zo'n verandering in energie kunt voelen.
Ik voelde na de sessie een positieve lichte energie, alsof er iets van me was afgevallen. Dit heb ik al tijden niet meer zo gevoeld.

 by Manell Hoenselaars
Dankjewel voor alles Jeanine

Ik merkte dat Jeanine een liefdevolle, zorgzame vrouw is met veel geduld en je gezien laat voelen. Ik kon me echt openstellen, voelde me altijd goed.

Voelde me gezien, begrepen en opgelucht. Dank voor alles en het beste toegewenst! Advisering om eens te proberen

 by Eveline
Je hoeft niemand te worden, Je bent er al, Je hoeft alleen maar te zijn!

Lieve Jeanine,
Bedankt voor je hulp, je steun, je luisterend oor en je adviezen van de afgelopen tijd.
Je hebt weer licht en plezier in mijn leven gebracht.
De titel van deze review geeft het belangrijkste weer wat ik heb geleerd.
Dat je mag zijn wie je bent en dat je goed bent zoals je bent.
Ik wens je alle goeds voor de toekomst, liefde en geluk.
Bedankt voor alles!

 by K. S.

Jeanine is een warm persoon, die mij in een periode van enorme onrust zeer goed heeft geholpen om weer bij mezelf te komen en patronen te kunnen doorbreken. Fijn ook om de herkenning in HSP te kunnen delen en daar van te leren.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»