Menu Sluiten

Ervaringen

Klik op onderstaande button om jouw ervaring met CISAE achter te laten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CISAE Transformatie Begeleiding
Average rating:  
 36 reviews
 by Deelnemer HSP coach opleiding
HSP coach

De opleiding tot HSP Coach gevolgd met Jeanine als docent. Veel ruimte voor ieders verhaal en proces. Fijne groepsverbinding. Veel tools aangereikt gekregen om een HSP nog beter te begeleiden en ook op persoonlijk vlak rijker mogen worden. Het was een goede keuze deze opleiding te volgen!

 by Esther van Ham
Opleiding HSP coach

Jeanine is een super fijne docente voor de Opleiding HSP coach. Ze luistert en voelt wat de groep nodig heeft en heeft oog voor ieders individuele leer- en transformatieproces. Zelden zo'n mooie, interessante, leerzame en leuke opleiding gevolgd, vooral dankzij Jeanine. Dankjewel Jeanine, voor het delen van al jouw kennis, ervaring en praktische vaardigheden/oefeningen. Hopelijk zien we elkaar nog eens.

 by Anonymous
HSP coach opleiding

Ik wilde je even laten weten dat ik zo onwijs blij ben dat ik jouw HSP coach opleiding ben gaan doen. Boeiende informatie, mooie verrijking, interessante oefeningen en fijne nieuwe contacten!

 by Henny
Aanrader

Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor alle hulp die ik heb gekregen.
Mede dankzij jou ben ik gekomen waar ik nu ben.
Ik zal zeker pr voor je doen, voor mensen die jou hulp ook goed kunnen gebruiken en nodig hebben.

 by Mandy
Geslaagd trajact

Een erg prettig traject doorlopen bij Jeanine om om te gaan met hooggevoeligheid waarbij onzekerheid een grote rol speelde. De praktijkruimte voelde prettig en rustig aan. Communicatie tussen ons was prettig waarbij ik het gevoel had volledig geaccepteerd te worden en waarbij geen oordeel werd gegeven. Ik had voldoende regie over mijn eigen traject. De stappen waren logisch en de interventies waren altijd zinvol. De oorzaak van het probleem werd aangepakt, en tevens leerde ik omgaan met 'het probleem'. Mijn doelen zijn behaald en kijk terug op een geslaagd traject!

 by Marjolein
Heel waardevol

Ik heb bij CISAE een traject gevolgd omdat ik veel last had van mijn hooggevoeligheid en mezelf kwijt was geraakt.
De sessies zijn voor mij heel waardevol geweest. Intensief maar ook ontspannend. Ik heb veel geleerd onder meer van de familieopstelling, over mijn energiebalans en de praktisch handvatten over hooggevoeligheid. Ik pas deze nu dagelijks toe, waardoor mijn leven als hsp een stuk eenvoudiger en mooier is geworden.
Dankjewel Jeanine voor jouw fijne en professionele begeleiding. Ik heb me altijd heel veilig en op m'n gemak gevoeld bij jou.
Ik raad het iedereen aan die worstelt met zichzelf of hooggevoelig-zijn om bij CISAE een traject te volgen!!

 by Hanneke Lens
HSP Coach opleiding

Via de NEM Academy heb ik de opleiding HSP-coach gevolgd. Door de opleiding heb ik een hoop kennis en tools aangereikt gekregen die meteen toepasbaar zijn in mijn eigen praktijk. Zowel de theoretische, praktische als energetische kant van HSP kwamen aan bod tijdens de opleiding. Jeanine is een enthousiaste en kundige docente die een goede energie in de groep weet te creëren.

 by Anna
Groei

Ik heb mijn traject bij Jeanine als heel waardevol ervaren. Mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld is enorm gegroeid en ik durf weer steeds vaker keuzes te maken die goed voor MIJ zijn.
Jeanine is een hele empathische vrouw die in alle rust de juiste vragen stelt en fijne oefeningen inzet. Ook de energetische behandelingen aan het einde van elke sessie vond ik heel prettig en helend.
Dankjewel Jeanine voor je geduld, begrip en steun.
Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen!

 by Berbel Veth

De hsp-coach training is een leerzame training met goede inhoud. De training heeft een goede balans tussen theorie en praktijk (oefenen). Je krijgt veel tools aangereikt waar je zelf lekker mee aan de slag gaat.

 by Floran Schurink
HSP coach opleiding - Ont-wikkel je waarde!

De opleiding HSP coaching van klacht naar kracht heeft mij doen inzien dat ik mijn grenzen mag stellen en dat ik daardoor meer in mijn kracht sta of kom te staan. Dat ik als HSP veel meer oppik dan menigeen en daardoor een langere verwerking nodig heb is iets wat ik mag gaan waarderen en respecteren. Dit inzicht is van grote waarde voor mijzelf en hoe mooi is het om dit nu ook aan anderen te kunnen doorgeven. Voel en sta stil of beter sta stil en voel. Wat doet het met jou. Het is oké en leer wat (waar, wanneer en hoe) jouw lijf en systeem jou te zeggen heeft. Neem dit mee op jouw pad en groei. Herken, erken en hanteer.
De patronen die gelegd zijn kunnen worden hervormd zodat je jezelf kunt ont-wikkelen.
Zelfliefde is een werkwoord snap ik nu.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»