Menu Sluiten

Ervaringen

Klik op onderstaande button om jouw ervaring met CISAE achter te laten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CISAE Transformatie Begeleiding
Average rating:  
 11 reviews
by Marielle on CISAE Transformatie Begeleiding
Enorm bedankt!!!

Hoi Jeanine,
Ik wil je even laten weten dat de sessie van gistermiddag mij enorm veel heeft gegeven. Het was heel fijn met jou, zo natuurlijk. Ik ben weer in contact gekomen met mijn kleine meisje! Ze mag er weer zijn, echt enorm bedankt voor deze mooie volgende stap in mijn proces.

by Petra van Hoof on CISAE Transformatie Begeleiding
Holistische engergetische massage

Vandaag een holistische energetische massage gehad. Het was heerlijk ontspannend. Jeanine neemt de tijd voor de massage en dat geeft ook rust. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Jeanine.

by Mieke on CISAE Transformatie Begeleiding
energetische massage

Twee weken geleden een energetische massage gehad van Jeanine. Heel sensitief en ontspannend. Een fijne ervaring. Het werkt daarna nog door. Ik merk dat ik weer wat beter slaap sinds de massage en kom zeker nog een keer terug!

Goed om te horen!

by Trudy on CISAE Transformatie Begeleiding
Massage

Vanmiddag een heerlijke massage gehad van Jeanine.
Door o.a. corona paar keer uitgesteld, maar was echt fijn.
In een rustgevende, mooi ingerichte ruimte een uitgebreide
energetische massage gehad, waarbij de tijd omvloog.
Het was echt een ontspannen behandeling die met zorg uitgevoerd werd.
Bedankt voor de behandeling en ik maak zeker nog een keer een afspraak!

Fijn om te horen Trudy!

by Lieke on CISAE Transformatie Begeleiding
Heerlijke energetische massage

De energetische ontspanningsmassage van Jeanine was heerlijk! Jeanine nam uitgebreid de tijd en voerde de massage met veel zorg uit. Ik ben echt tot rust gekomen en heb er optimaal van genoten. Bedankt!

by Agnes on CISAE Transformatie Begeleiding

Vanmorgen eindelijk de massage gehad die ik voor de Corona al ingepland had. Jeanine heeft een mooi ingerichte praktijkruimte waar ik me gelijk op mijn gemak voelde en ze nam alle tijd voor me. De massage was heerlijk rustgevend en ontspannend en werd echt met aandacht en concentratie uitgevoerd. Ik voel me weer helemaal opgeladen. Dank je wel Jeanine.

by Anoniem on CISAE Transformatie Begeleiding

Ik heb heel veel gehad aan de inzichten die ik heb gekregen door de verschillende oefeningen. Heel bijzonder hoe dit werkt!  Superbedankt Jeanine!

by Anoniem on CISAE Transformatie Begeleiding

Mijn ervaringen met CISAE zijn zeer positief te noemen. Ik heb me echt gehoord gevoeld en heb mooie en waardevolle inzichten gekregen. Jeanine is een fijne gesprekspartner, ze kan zich goed inleven en gaf mij het gevoel dat het niet gek is wat je voelt of denkt. Het voelde voor mij veilig om over gevoelens en lastige situaties te praten. Dit kwam denk ik ook omdat Jeanine af en toe ook voorbeelden gaf vanuit haar eigen situatie. De ruimte en sfeer is zeer prettig en straalt rust en geborgenheid uit. Je hebt bij Jeanine echt het gevoel dat je mag zijn wie je bent.

by Mieke on CISAE Transformatie Begeleiding
Reis door de chakras

Ik heb de workshop "reis door de chakras" gevolgd. Twee fijne, interactieve avonden waarin kennisgemaakt werd met de energiecentrales in ons lichaam. Wat zijn chakra's, wat betekent het als ze uit balans zijn en hoe kun je de energie weer goed laten stromen. Niet zweverig,maar boeiend en smaakt naar meer! Dankjewel!

by Trudy on CISAE Transformatie Begeleiding

De workshops 'Reis door de chakra's' vond ik erg leuk en leerzaam. Binnen de groep was er een goede interactie en mede door de passie van Jeanine heel boeiend. Bedankt daarvoor !

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»