Menu Sluiten

Ervaringen

Klik op onderstaande button om jouw ervaring met CISAE achter te laten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CISAE Transformatie Begeleiding
Average rating:  
 41 reviews
 by I.
Ontwikkeltraject - innerlijke kracht

Jeanine heeft mij op een doortastende en praktische manier waardevolle, nieuwe inzichten gegeven over mijn hooggevoeligheid.
De gekregen handvatten helpen me om dicht bij mezelf te blijven en vertrouwen te hebben in de keuzes die ik maak.

De gesprekken vinden in alle rust plaats in een fijne praktijkruimte.

 by Marieke

Ik heb tijdens de opleiding HSP coach enorm veel geleerd.

Inzicht in mezelf en een professionele, empathische begeleiding in mijn eigen transformatie proces gekregen.

Dankjewel lieve Jeanine❣️

 by Dennis Ameling
Opleiding HSP coach

Ik heb bij Jeanine de HSP Coach training gevolgd. In één woord geweldig! Wat direct opviel was hoe ervaren en professioneel Jeanine is. Ze speelt goed in op herkenning van HSP eigenschappen, waardoor er direct een gelijk speelveld ontstaat voor de aanwezigen in de groep. Jeanine heeft een verbindende, praktische aanpak. Er was veel ruimte voor het delen van persoonlijke verhalen wat de connectie met de groep versterkte. We hebben veel tools aangereikt gekregen om HSP'ers verder te helpen in hun leven en door deze binnen de groep toe te passen hebben we dat direct in de praktijk kunnen oefenen. Bedankt Jeanine!

 by Karolina
Top ervaring

Wat is Jeanine ontzettend ervaren en intuïtief! Zeer fijne coach, absoluut aan te raden. Ik heb veel gehad aan haar advies en sturing. Ze voelt de situatie goed aan en speelt er precies goed op in. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen in de sessies met Jeanine. Een en al top ervaring!

 by Brunhilde
Opleiding HSP coach

Jeanine heeft met haar kennis, professionaliteit, gastvrijheid, empathische en nuchtere Brabantse karakter een waardevolle HSP opleiding verzorgd.
Ze heeft ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de cursisten, door het lesmateriaal werd er natuurlijk ook eea getriggerd. De HSP-coach opleiding heeft mij persoonlijk veel gebracht.

 by Deelnemer HSP coach opleiding
HSP coach

De opleiding tot HSP Coach gevolgd met Jeanine als docent. Veel ruimte voor ieders verhaal en proces. Fijne groepsverbinding. Veel tools aangereikt gekregen om een HSP nog beter te begeleiden en ook op persoonlijk vlak rijker mogen worden. Het was een goede keuze deze opleiding te volgen!

 by Esther van Ham
Opleiding HSP coach

Jeanine is een super fijne docente voor de Opleiding HSP coach. Ze luistert en voelt wat de groep nodig heeft en heeft oog voor ieders individuele leer- en transformatieproces. Zelden zo'n mooie, interessante, leerzame en leuke opleiding gevolgd, vooral dankzij Jeanine. Dankjewel Jeanine, voor het delen van al jouw kennis, ervaring en praktische vaardigheden/oefeningen. Hopelijk zien we elkaar nog eens.

 by Anonymous
HSP coach opleiding

Ik wilde je even laten weten dat ik zo onwijs blij ben dat ik jouw HSP coach opleiding ben gaan doen. Boeiende informatie, mooie verrijking, interessante oefeningen en fijne nieuwe contacten!

 by Henny
Aanrader

Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor alle hulp die ik heb gekregen.
Mede dankzij jou ben ik gekomen waar ik nu ben.
Ik zal zeker pr voor je doen, voor mensen die jou hulp ook goed kunnen gebruiken en nodig hebben.

 by Mandy
Geslaagd trajact

Een erg prettig traject doorlopen bij Jeanine om om te gaan met hooggevoeligheid waarbij onzekerheid een grote rol speelde. De praktijkruimte voelde prettig en rustig aan. Communicatie tussen ons was prettig waarbij ik het gevoel had volledig geaccepteerd te worden en waarbij geen oordeel werd gegeven. Ik had voldoende regie over mijn eigen traject. De stappen waren logisch en de interventies waren altijd zinvol. De oorzaak van het probleem werd aangepakt, en tevens leerde ik omgaan met 'het probleem'. Mijn doelen zijn behaald en kijk terug op een geslaagd traject!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»