Menu Sluiten

Aanbod

CISAE heeft een breed aanbod op het gebied van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kun je kiezen voor individuele begeleiding of deelname aan een groepstraining. 

Ook wanneer jij je als professional verder wilt ontplooien op het gebied van hoogsensitiviteit of op zoek bent naar tools en interventies om de HSP de juiste begeleiding te kunnen bieden, ben je bij CISAE aan het juiste adres.

Persoonlijke ontwikkeling

Individuele begeleiding

Wanneer je kiest voor individuele begeleiding dan kies je voor een traject op maat. De sessies worden volledig afgestemd op jouw ontwikkelvraagstuk.

Wanneer jij de keuze maakt richting verandering, naar een nieuw leven vol (zelf-)liefde en authenticiteit dan maak je de keuze voor thuiskomen bij jezelf. Leven vanuit Innerlijke Kracht. Je zult begrijpen dat dit niet van de ene op de andere dag gaat. Dit is een proces waar je doorheen gaat. Dit lukt vaak niet alleen, daar heb je even wat hulp bij nodig. Graag begeleid ik jou door deze periode heen en reik ik jou de juiste tools en hulp aan die jij op dat moment nodig hebt.

Klik hier voor meer info en aanmelden.

Training: ‘HSP van Klacht naar Kracht’

Wil jij jezelf verder persoonlijk ontwikkelen waarbij je jouw hoogsensitiviteit centraal stelt, dan is de training ‘HSP van Klacht naar Kracht’ precies wat jij nodig hebt! Samen met gelijkgestemden ga je vooral ook praktisch aan de slag. Je leert met en van elkaar en ervaart de krachtige energie van de groep. 

Klik hier voor meer info en aanmelden.

Professionele ontwikkeling

Opleiding: ‘HSP in de praktijk’

Ben jij coach of therapeut en wil jij graag weten hoe jij de HSP in jouw praktijk optimaal kunt begeleiden? Wil jij extra verdieping, tools en interventies die je kunt inzetten specifiek gericht op de HSP? Schrijf je dan in voor de opleiding ‘HSP in de praktijk’.

Klik hier voor meer info en aanmelden.