Menu Sluiten

Investeer in de gezondheid van uw medewerker!

Investeren in de gezondheid van uw medewerker is als ondernemer heel belangrijk. Als werkgever en werknemer krijgt je in de werkomgeving soms te maken met complexe situaties. Wanneer een werknemer niet lekker in zijn vel zit, is het vaak lastig om erachter te komen waar nu precies de oorzaak ligt. Ook kan de problematiek geheel buiten de expertise van de werkgever liggen.  

Bij problemen die niet binnen de werkomgeving opgelost kunnen worden, is het voor beide partijen zeer waardvol om een externe specialist in te schakelen. Als werkgever kun je pro actief zijn door een specialistisch traject te faciliteren. Een transformatietraject voor de werknemer wat zorgt voor een betere gezondheid, groei, ontwikkeling en blijvende verandering. 

Daarnaast is het als werkgever altijd zinvol om te investeren in de groei en inzetbaarheid van de medewerkers. Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers naast scholing op het gebied van beroepsuitoefening ook persoonlijke ontwikkeltrajecten en/of hulp bij psychische klachten aan.

Verzuimpreventie

Gezonde en fitte werknemers zijn het grootste kapitaal van elke organisatie. Dit geldt niet alleen voor de fysieke gezondheid, maar ook op psychisch gebied. Werknemers die lekker in hun vel zitten zijn minder gestrest, zijn actiever en voelen zich mentaal sterker. Hierdoor is er minder kans op uitval vanwege bijvoorbeeld depressie of burn-out. Er zal dan minder snel sprake zijn van langdurig verzuim wat hoge kosten en extra werkdruk met zich meebrengt. 

Herstelbevordering

Wanneer een werknemer al een tijdje uit de running is kan het zinvol zijn om het herstel een extra stimulans te geven in de vorm van transformatie therapie. Samen met de werknemer (en eventueel werkgever) wordt er gekeken naar de handvatten die nodig zijn om de stap richting arbeidsproces te optimaliseren. De interventies zullen vooral gericht zijn op het verhogen van levensenergie en vitaliteit en de juiste afstemming van in- en ontspanning. 

Persoonlijk ontwikkeling

Bij CISAE bent u aan het juiste adres om uw medewerker een volgende stap in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling te bieden. In een persoonlijk transformatie traject krijgt uw werknemer de mogelijkheid om nieuwe richting en inzichten te vinden. Tegelijkertijd komen er handvatten om veranderingen tot stand te brengen.

Met de opdrachtgever en de coachee stellen we doelen welke we in een persoonlijk afgestemd traject willen bereiken. Binnen een basis van vertrouwen en stabiliteit gaan we aan de slag met het persoonlijke vraagstuk. Belemmerende patronen worden aangepakt en er wordt gewerkt aan een nieuwe gezonde basis. Zo wordt terugval in oude, ineffectieve gedragspatronen voorkomen. 

Graag nodig ik u uit om samen met mij en uw werknemer te onderzoeken welk groei potentieel er aanwezig is en hoe dit verder ontwikkeld kan worden.