Menu Sluiten

Transformatie therapie

Transformatie therapie is een redelijk nieuwe en zeer effectieve methode die op alle lagen je denk- en gedragspatronen blijvend aanpakt. Blijvende veranderingen worden in gang gezet omdat vraagstukken bij de kern worden aangepakt. Dit zorgt voor balans op zowel fysiek, emotioneel, metaal en energetisch gebied, een essentieel verschil met behandelmethoden uit de reguliere gezondheidszorg. 

Transformatie begint van binnenuit en pakt daar de essentie van persoonlijke problemen aan. Het is een zelfhelend proces waar tijd voor nodig is maar wat uiteindelijk een bevrijd leven oplevert. Vrij om voortaan de keuzes te maken die jíj graag wil.
Die gezond zijn voor jou, waar jíj gelukkig van wordt. Je gaat zien hoe jij zelf invloed kunt uitoefenen om voortaan krachtig, vanuit jouw eigen kern in het leven te staan.

Een ontwikkel- of transformatietraject zorgt voor een innerlijke metamorfose. Niet alleen zichtbare en voelbare problemen komen aan bod maar er wordt juist ook gekeken naar de onderliggende oorzaken van allerlei (terugkerende) klachten. Wanneer jij in het leven moeilijkheden ervaart en je kunt er maar niet achter komen waardoor dit komt, dan kan het zinvol zijn om te gaan onderzoeken welke mechanismen bepaald gedrag of gedachten in jou oproepen. Hoe effectief of juist destructief deze in jouw huidige leven zijn. 

Persoonlijke transformatie kan op verschillende manier worden vertaald. Het verwijst vooral naar innerlijke groei en bewustwording, waarbij inzicht ontstaat in oude patronen, negatieve overtuigingen, angsten en eventuele blokkades. 

Transformatie therapie is de juiste keuze wanneer het tijd is voor échte, blijvende verandering. Het is zeker ook geschikt voor mensen die al vaker hulp hebben gezocht in de reguliere gezondheidszorg maar daar nog niet echt hebben gevonden waar ze naar op zoek zijn. Transformatie therapie is bewezen effectief en levert krachtige en blijvende resultaten op. 

Persoonlijke groei. 

De wens naar persoonlijke transformatie hoeft niet alleen voort te komen uit klachten of problemen. Het kan ook zijn dat jij het gevoel hebt dat je meer uit jouw leven kunt halen. Dat je op zoek bent naar een stukje persoonlijke groei. Op zoek naar jouw persoonlijke missie, naar de essentie van jouw leven. Het kan ook zijn dat jij al jaren therapie, hulpverlening, zelfstudies of opleidingen hebt gevolgd om dieper tot jouw eigen kern te komen. Op zoek naar antwoorden op jouw vragen of problemen. Ook dan is een traject voor persoonlijke transformatie dé sleutel tot succes. 

Kortom, transformatie therapie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar verandering, groei of bewustwording. Ieder mens kan blijven groeien naar een mooiere en gelukkigere versie van zichzelf. 

Gun jezelf de mooiste versie van jezelf! Klik dan hier en maak vandaag nog een afspraak. Een eerste gesprek is altijd gratis en staat in het teken van kennismaking. Graag vertel ik dan uitgebreid hoe CISAE jouw leven positief kan veranderen!