Menu Sluiten

Verwijzers

CISAE staat voor kwaliteit en professionaliteit en biedt geïntegreerde zorg. Dit wil zeggen dat de wisselwerking tussen lichaam en geest wordt erkend en deze actief wordt gebruikt in het proces van preventie en herstel van ziekte. Door te richten op het volledige scala van fysieke, emotionele, mentale, sociale, spirituele en omgevingsinvloeden wordt een optimale gezondheid bereikt en behouden.

Bij CISAE wordt er volgens het bio psychosociale model gewerkt en staat de mens en zijn/haar probleem centraal. Wanneer er balans is in de belangrijkste levensgebieden zoals gezin, werk, relaties en gezondheid ontstaat er ruimte voor bewustwording. Dit draagt bij aan een andere houding en nieuwe perspectieven richting het leven.

Wanneer een cliënt problemen ondervindt op bijvoorbeeld psychosociaal gebied of bij somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten, is een geïntegreerde aanpak waarbij niet alleen wordt uitgegaan van biomedische aspecten maar ook van psychologische en sociale factoren, zeer effectief gebleken.